❥ups

Kan inte riktigt hålla mina pengar i styr, ända sedan jag upptäckte hur lilla dosan från Nordea funkar klickar jag hem massa roliga saker nästan hela tiden känns det som. Denna dag lite Victorias Secret prylar som jag länge har hållt lite koll på. Dock från en svensk sida eftersom jag inte kunde beställa just de sakerna jag ville ha ifrån Victorias Secrets officiella hemsida. Men jag är glad ändå, tss. 
Kategori:

Godag vänner! 
Idag har varit en kul dag, vi slutade runt 12 då gick jag raka vägen hem till Julia och slaggade haha, kollade på Pretty Little Liars sen somna vi. Runt två stack vi tillbaka till skolan för att spela volleyboll. Snart är det dags för skol sm så det var utagning idag. Inget speciellt men kul! Nu ska jag snabbt fixa ordning på mitt rum och ta nått gott att äta, sedan sticker jag och tränar lite. Puss o kram! 
#yoloswag
Kategori:

❥light up my world

Älskar denna lampan från Rydéns. Den är silvrig på insidan för er som kanske trodde den var guldig. Något med den är bara så klockrent. Kanske inte det första alla skulle välja, men jag måste fixa den till mitt rum, tsss haah:) 
Puss å kram! 
Kategori: