Min dag

Idag är det tisdag, vilket egentligen innebär jobbig och lång skoldag. Men idag var ett undantag, vi hade inställda lektioner så gick hem vid 11:40, så skönt. Filippa hade lite klasskompisar här när jag kom hem och dom hade beställt pizza, så tog lite rester när dem åkt tillbaka till skolan. Annars har jag bara varit hemma, pluggat lite, tagit det massa lugnt och sovit lite. Hade en dröm om att jag och Filippa blev skjuta å grejer så hade lite panik när jag vaknade. Sjukt obehaglilgt. Mardrömmar är seriöst det värsta jag vet haha..
Bild från i somras.. 
Har för mig att Svenska Hollywood fruar börjar idag så ska sätta mig och kolla på det tror jag. Ha en fortsatt bra kväll! Puss å kram:) 

Smink önskningar

Hej! Verkar som jag är sugen på rätt mycket idag haha, har suttit och kollat runt kläder, väskor, skor och smink ett bra tag nu. Funderar lite på vad jag kanske kan köpa när jag är i usa. Finns så mycket fina grejer jag skulle kunna tänka mig. Tänkte göra ett lite större inlägg längre fram med saker jag tänker leta efter när jag är i usa. Vi hörs! 
Make-up wishes
Idag var jag lite inriktad på rosa. Rosa funkar alltid, haha

Fräscha bagies

fräscha bagies
 
fräscha bagies by feliciaisabelle featuring satchel style purses

Michael Kors satchel style purse
8 660 SEK - neimanmarcus.com

Michael kors tote bag
3 645 SEK - monnierfreres.co.uk

Michael kors tote bag
3 645 SEK - monnierfreres.co.uk

ALDO black tote
690 SEK - aldoshoes.com
 
Tre snygga väskor i tre olika prisgrupper. Den beiga Mickael Kors väskan, högst upp alltså, är min favorit av dessa tre.